Mark Venekamp
Coach persoonlijke ontwikkeling

Graag deel ik mijn visie en kennis op het gebied van leiderschap met iedereen in de zorg die zichzelf persoonlijk en professioneel verder wil ontwikkelen. 

Vanuit deze gedachte ben ik samen met het Leids Congres Bureau
Hart Leiderschap’ gestart. Blijf groeien en bloeien! 

Kom in beweging!

Mark Venekamp helpt zorgmedewerkers hun passie en zingeving voor werk en leven verder te ontwikkelen via praktijkgerichte, inspirerende en daadkrachtige trainingen. Hij is gepassioneerd directielid bij Stichting Humanitas, met meer dan 20 jaar (internationale) ervaring op tactisch, strategisch, operationeel en transformatie- en crisisbeheersingsniveau.

Mark is een trainer met een ‘hands-on’ aanpak. Hij is een ‘cultuurbewuste’ mensgerichte leidinggevende en een communicatieve teamspeler. Hij werkt ‘out of the box’, is essentiegericht en inspirerend.


Mark neemt je op een inzichtelijke manier mee in zijn overtuiging dat de wereld meer eigen initiatief nodig heeft en dat groei altijd begint bij jezelf. Hij gelooft in ieders eigen kracht en het bereiken van doelen vanuit jezelf. Hij geeft jou in zijn webinars en trainingen de praktische kennis hiervoor.

Mark heeft de wens om zijn visie en kennis te delen met eenieder in de zorg die zichzelf graag persoonlijk en professioneel verder wil ontwikkelen. Vanuit die gedachte heeft hij, samen met het Leids Congres Bureau ‘Hart Leiderschap’ bedacht: haal het beste uit jezelf, of zoals Mark het liever zegt: ‘word de beste versie van jezelf!

Heb je een vraag, je kunt mij bereiken via markvenekamp@hartleiderschap.nl of stuur mij een berichtje via Linkedin.

Interview Dé Verpleegkundig Specialist 
In maart 2020 verscheen het artikel Leiderschap in de zorg vanuit het hart – een andere kijk op invloed in Dé Verpleegkundig Specialist

Aanbevelingen

Ontvang 4 praktische Hart Leiderschap tips
die je helpen verder te groeien

GRATIS
Scroll to Top