Omgaan met toenemende stress in de zorg

Geaccrediteerde interactieve online training speciaal voor zorgmedewerkers


Dinsdag 14 december 2021 | 12:57-16:07 uur | Online

Lydia

Deelnemer livesessie

‘Wat ik boeiend vindt aan de hart live sessies van Mark is dat ik na elke bijeenkomst weer nieuwe inzichten heb opgedaan. Mark geeft in zijn sessies aandacht aan een stukje informatie/kennisoverdracht maar er wordt vooral actieve participatie gevraagd om deze kennis gelijk te oefenen en op jezelf toe te passen. De deelnemers komen uit het hele land en werken bij verschillende (soorten) organisaties waardoor je ook de kans krijgt om vanuit een ander perspectief naar situaties te kijken. Al met al vind ik het praktische en prettige sessies die mij activeren en inspireren om mijzelf te blijven ontwikkelen’.

Arthur

Deelnemer livesessie

Met veel plezier heb ik diverse online sessies met Mark meegedaan. Ik zeg bewust meegedaan want ze nodigen uit en dagen uit om interactief mee te doen. Niet achteroverleunen en absorberen maar aan de hand van korte opdrachten na een inleiding over de doelen die je kan behalen zelf voelen en denken. Ook als break tijdens je " thuis" werk een prettige energizer.

Marian

Deelnemer livesessie

Tijdens de 1e Coronogolf heb ik meerdere keren deelgenomen aan de gratis online sessies van Hart Leiderschap. In een prettige, open sfeer en de veilige omgeving van een besloten groep zijn er mooie thema's aan bod gekomen. Ervaringen en verhalen van mededeelnemers helpen mij bij het toepassen van zelfreflectie en mijn persoonlijke ontwikkeling.

Marieke

Deelnemer Livesessie

Ik vond het heel waardevol om meer achtergrond kennis te hebben over het brein. Dit geeft mij inzicht in hoe het werkt. Daarmee kan ik bepaalde reacties beter gaan plaatsen en ook reflecteren op mijn eigen gedrag.

Denise

Deelnemer Livesessie

Dank voor de fijne sessie, goede tip om pen en papier bij de hand te hebben, er is veel geschreven. Er werden scherpe/kritische vragen gesteld aan mensen die reageerden op de opdrachten, heel sterk!

Jelte

Deelnemer Livesessie

Ik wil graag een compliment geven over de ongedwongen sfeer tijdens de sessie. Later aansluiten bij een groep die elkaar al vaker 'gezien'/gesproken' heeft kan soms lastig zijn maar zo heb ik het niet ervaren. Ik ben altijd op zoek naar manieren om mezelf beter te leren kennen en te ontwikkelen als leidinggevende. Daar plukken anderen uiteraard ook weer de vruchten van ;-). Jij hebt een mooie manier gevonden d.m.v. het geven van deze webinars. Dank daarvoor!

Accreditatie voor het webinar

Kwaliteitsregister V&V en Register Zorgprofessionals: 3 punten 
Verpleegkundig Specialisten Register (VSR): 3 punten
Accreditatie Bureau Algemene Nascholing (ABAN): 3 punten

V&VN logo
VSR logo

Ontvang 4 praktische Hart Leiderschap tips
die je helpen verder te groeien

GRATIS
Lammenschansweg 144, 2321 JX Leiden 071 514 8203 / service@hartleiderschap.nl Algemene voorwaarden / Privacyverklaring / Disclaimer
Scroll to Top